top of page
IMG_0151.heic

Tule mukaan Ratsukarnevaalien

Palveluntarjoajaksi

Myrkyn Ratsukarnevaalien huipputunnelmaa mukana luomassa ovat usean eri alan osaajat ja yritykset. Kiinnostaisiko yritystäsi expopaikka, ruoka- ja juomapalveluiden tarjoaminen tai vaikkapa työkoneiden esittely kilpailutapahtumissa? Ota meihin yhteyttä!

Kiukkonen18.jpg
Kiukkonen18.jpg

Expo

Myrkyn Ratsukarnevaalit kerää kattavan luokkatarjonnan ansiosta paikalle sekä alan ammattilaiset että harrasteratsastajat. Yrityksesi tavoittaa kilpailuissamme siis kaikki alan kohderyhmät! Sijaintinsa vuoksi Myrkyssä yöpyy poikkeuksellisesti valtaosa kilpailijoista, joka luo koko viikonlopun ajaksi kilpailupaikalle ainutlaatuista tunnelmaa, ja varmistaa sen että asiakkaita riittää pitkin päivää!

Mukana menossa kaudella 2024: 

Porin Riding Sport

Pohjoisen Ratsu

Ratsastustarvike.net

Ostoskatu.com 

WhatsApp Image 2024-04-16 at 13.48.54.jpeg

Pohjien huolto & koneet

Haluatko tavoittaa hevosalan yrittäjät? Myrkyn Ratsukarnevaalit tarjoaa yrityksellesi mainion näyteikkunan esitellä kalustoa tositoimissa! Kilpailuiden aikana koneet käytössä ja kokeiltavissa mm. kentän huoltotöissä ja tallialueella. 

Mukana menossa kaudella 2024: 

Kone Heikkilä

Avant 

Loukko.com

WhatsApp Image 2024-04-16 at 13.48.54.jpeg
IMG_0141.jpg

Ruoka- ja juomapalvelut

Kilpailupäivien lomassa on erityisen tärkeää huolehtia myös nesteytyksestä ja ravinnonsaannista - maha täynnä jaksaa taas kilpailla ja seurata suorituksia! Myrkyn Ratsukarnevaalit moninkertaistaa Myrkyn kylän asukasmäärän, tervetuloa kanssamme ruokkimaan nälkäistä kilpailukansaa! 

Mukana menossa 2024: 

Café Tinka

Provion Oy

Atria

Hartwall

Fazer

IMG_0141.jpg
_C8A9514 Minna Etelämäki.jpg

Ota yhteyttä

Liina Hannula

liina.hannula@outlook.com 

044 2855213

bottom of page