Liity jäseneksi! Bli medlem!

 

Liity Myrkyn Yksityisratsastajat ry:n jäseneksi. Jäsenyyden kautta saat monenlaisia etuja.  

 

MYRatin jäsenmaksuhinnat ovat vuonna 2018 seuraavat:

SRL juniori 53 €

SRL seniori 64 €

perhejäsen juniori 30,50 €

perhejäsen seniori 38 €

kannatusjäsen juniori 8 €

kannatusjäsen seniori 12 €.

Mikäli kiinnostuit tai sinulla on muuten kysyttävää jäsenasioista, ota yhteys jäsensihteeriimme, Hanna-Leena Pihlajaniemeen puh. 040 734 1811 tai sähköpostilla hanna-leena.pihlajaniemi(at)netikka.fi. Ole yhteydessä Hanna-Leenaan myös, jos haluat mukaan MYRat ry:n sähköpostilistalle, jonka kautta tiedotetaan mm. seuran ja lähialueen tapahtumista.

Jos olet pelkästään MYRatin kannatusjäsen, saat muun muassa 

  • maneesimaksut edullisemmin

Jos kuitenkin liityt jäseneksi myös Suomen Ratsastajainliittoon, saat edellä mainittujen jäsenetujen lisäksi: 

Henkilöjäsenten edut 
Ratsastajainliiton julkaisema Hippos-lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa ja se lähetetään kaikille liiton jäsenille jäsenetuna. Lehden voi myös tilata tai ostaa useimmista lehtipisteistä.

Seurojen jäsenet voivat suorittaa ratsastuksen hevostaito-, harraste- ja taitomerkkejä. Lisäksi he saavat mm. kaupallisia etuja jäsenyytensä kautta.

Tapiola-ryhmän urheiluvakuutus - Lue lisää
Liiton kattavan, automaattisena jäsenetuna saatavan vakuutusturvan piiriin kuuluvat kaikki liiton ratsastusseurojen jäsenet, liiton hyväksymien jäsenratsastuskoulujen ja harrastetallien vakituiset ja satunnaiset harrastajat sekä ns. kilpailujen, tapahtumien ym. toiminnan talkooväki.

Kaikilla SRL:n jäsenmaksun maksaneilla on jäsenetuna tapaturmavakuutus
356-0329272-B.
Green Card -harrastajat kuuluvat myös ehdoiltaan samanlaisen tapaturmavakuutuksen piiriin, sen numero on 356-0344016-Y.

Seurojen, ratsastuskoulujen ja harrastetallien vapaaehtoistyöntekijät (talkooporukka) on vakuutettu erillisellä vakuutuksella, jonka numero on 356-0344014-W.

- SRL:n  ja sen jäsenten järjestämissä ratsastus- ja valjakkoajokilpailuissa Suomessa ja ulkomailla
- ratsastus-, koulutus- ja valmennusleireillä ratsastus- ja valjakkoajotoimintaan liittyen. Lisäksi vapaa-aika leirillä kuuluu vakuutuksen piiriin, tällöin sovelletaan vakuutusehtojen urheilurajoitusehtoja (ehtokohta 2.2.)
- toimitsijatehtävissä kilpailuissa ja harjoituksissa
- jäsenten ja Green Card –oppilaiden ottaessa osaa ratsastuskoulujen, harrastetallien ja liiton seurojen järjestämään ja valvomaan hevoskerhotoimintaan.
- hevosen käsittely- ja hoitotehtävissä sekä harrastettaessa ratsastusta ja valjakkoajoa
- hevostallialueella
- vakuutus on voimassa edellä mainittuihin tilaisuuksiin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla
- vakuutus on voimassa ulkomailla samoin edellytyksin kuin Suomessa

Tämän sopimuksen mukaiseen yksityistapaturmavakuutukseen sovelletaan siltä osin kuin tästä sopimuksesta ei muuta johdu Tapiolan yksityistapaturma-vakuutusehtoja.
 
Vakuutusehtojen kohdasta 2.3. poiketen vakuutukseen ei sovelleta 70 vuoden ikärajaa.
Vakuutusehtojen kohdasta 1.1. poiketen vakuutettuina ovat myös SRL:n jäsenet ja Green Card-oppilaat, jotka asuvat väliaikaisesti tai pysyvästi ulkomailla.
Vakuutusehtojen kohdasta 6.2. poiketen tapaturman hoitokuluina ei korvata ortopedisia sidoksia tai tukia eikä kustannuksia fysikaalisesta hoidosta.
Vakuutusehtojen mukaisesti hoitokuluihin eivät sisälly välilliset kustannukset (kuten vaatteille ja varusteille aiheutuneet vahingot).
Vakuutusehtojen kohdan 6.2. mukaisesti hoitokuluihin sisältyy lääkärinhoitoa vaatineen tapaturman yhteydessä rikkoutuneiden silmälasien hankinta-kustannukset.  

 Kertakorvaus tapaturmaisesta kuolemasta    5.046 €
 Kertakorvaus täydestä pysyvästä invaliditeetista 10.092 €
 Tapaturman hoitokulut siltä osin kuin niitä ei korvata jonkin lain nojalla  5.046 €
 
Lisätietoja ratsastusseurojen ja hyväksyttyjen tallien vakuutuksista.

Lisävakuutus kts. täältä

Tapiola-ryhmän hevosvakuutuksista 10% alennus
Tapiola on yhdessä SRL:n kanssa kehittänyt hevosenomistajille Suomen oloja varten soveltuvat hevosvakuutukset. Hippos- lehden infoliitteessä on lueteltu Tapiolan järjestöasiamiesten nimet ja yhdystiedot, yhteystietoihin

Tallink Siljan jäsenedut ja -tarjoukset - Lue lisää
Monivuotinen yhteistyö SRL:n ja Tallink Silja välillä jatkuu. Sopimus koskee sekä rahti- että henkilöliikennettä. Silja Line julkaisee Hippoksessa kaikkia jäseniä koskevia risteilytarjouksia.

Scandic Hotels -ketju on liiton majoittaja - Lue lisää
SRL on tehnyt jatkosopimuksen Scandic Hotels -ketjun kanssa. Sopimusta
sovelletaan urheilumajoituksiin kaikissa Scandic -hotelleissa Suomessa,
Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa ja Liettuassa. Scandic Hotels
Gateway, Hilton Helsinki Strand ja Hilton Helsinki Kalastajatorppa eivät
kuulu sopimuksen piiriin.

Lakineuvonta etuna SRL:n jäsenille - Lue lisää
Suomen Ratsastajainliitto ja ja Asianajotoimisto Bützow Oy ovat sopineet, että SRL:n jäsenet saavat toimistolta jäsenetuna maksutonta puhelinneuvontaa oikeudellisissa kysymyksissä. SRL maksaa palvelusta kiinteän vuosimaksun.
Bützow puhelinnumero on 09-431 531 ja puhelinneuvonnasta vastaa asianajaja Outi Maunula.

St1 - alennusta polttoaineesta

Suomen Ratsastajainliiton ja energiayhtiö St1 ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka tuo jäsenistölle etuja polttonesteiden hinnoista. St1 on suomalainen energiayhtiö, jolla on omaa biopolttoaineen tuotantoa pienissä esim. leipomojätteitä hyödyntävissä laitoksissa. Suomessa on 404 St1 asemaa.

Henkilöjäsenet
Henkilöjäsenille St1 yhteistyö tuo käteisalennuskortin, jolla saa 0,5-2,5 senttiä alennusta per litra kun maksaa käteisellä tai pankkikortilla. Kortin voi hakea www.st1.fi sivun kautta. St1 tarjoaa myös henkilöjäsenille etuja St1 Visa etuohjelmansa kautta.

SRL:n jäsentallit ja henkilöjäsenten hevostoimintaan liittyvät yritykset
SRL:n jäsenkouluille ja – talleille yhteistyö tarjoaa alennusta polttonesteistä Esso/St1 Focus – yritysluottokortilla seuraavasti:
- 2 senttiä/litra palveluasemilla
- 2 senttiä/litra automaattiasemilla
- 1 sentti/litra polttoöljyasemalta

Alennus hyvitetään asiakkaalle laskutuksen yhteydessä. Kortista ei peritä erillistä laskutus- /tilinhoitopalkkioita. Hakemuskaavakkeen löytää www.st1.fi sivuilta tai St1 ja Esso- asemilta.

Jos jäsenyrityksessä on raskaampaa kalustoa esim. hevosauto St1 asiakaspalvelu (0800-13770) voi tehdä tapauskohtaisen D-korttitarjouksen. Polttoöljyn suoratoimituksista voi ottaa yhteyttä numeroon 0800-166266. Liiton jäsenyydestä on mainittava aina lisätiedoissa jotta alennukset tulevat oikein.

Ei paha energiayhtiö – St1
Tavoitteena St1:llä on olla johtava hiilidioksidivapaiden energiatuotteiden valmistaja ja myyjä. St1 valmistaa jo nyt maailman ympäristöystävällisintä bioetanolia menetelmällä joka ei synnytä lainkaan uusia hiilidioksipäästöjä. Lisäksi St1 tutkii ja kehittää jatkuvasti uusia vähemmän ympäristöä kuormittavia energiaratkaisuja.

Lue lisää St1:n tavoitteista sekä yrityksestä sen takana osoitteesta www.st1.fi
 
Ratsastusmatkat
SRL on tehnyt yhteistyösopimuksen ruotsalaisen kansainvälisiin ratsastusmatkoihin erikoistuneen Häst & Sport Resor Ab:n -nimisen matkatoimiston kanssa. Vuonna 1993 perustettu matkanjärjestäjä tarjoaa ratsastusmatkoja yli 20 maahan. Matkaesitteen voit tilata heidän suomalaislta edustajaltaan info@ratsastusmatkat.net tai puh 09-74297000.
Heidän internetsivunsa löytyvät osoitteesta: www.ratsastusmatkat.net

Muuta:

  • Oikeus lunastaa kilpailulupa
  • Oikeus toimia liiton virallisena toimihenkilönä koulutuksen käytyään
  • Oikeus suorittaa hevostaito- ja ratsastusmerkkejä, lue lisää merkkisuorituksista
  • Vuosittain uusi jäsenkortti, johon merkitään suoritetut merkit ja mahdolliset lisenssit.
     

 TERVETULOA MUKAAN!